Porthos

Porthos

Een compleet nieuwe huisstijl

Als grafisch productiebureau snappen we als geen ander het belang van een goede huisstijl. Dat moét er gewoon boenk op zitten. Potentiële klanten vormen hun eerste indruk al in een paar seconden. Een logo dat niet matcht met het DNA van je bedrijf, laat uiteraard geen al te beste indruk achter.

Een gloednieuw verzekeringskantoor in Antwerpen had nood aan een eigen identiteit. Zo kreeg Copycat de uitdaging om een volledig nieuwe huisstijl te bedenken. Een nieuwe naam, logo, kleurengebruik, … Elegant, maar toch zakelijk. Een professionele uitstraling die toch ook ‘Jan met de pet’ aanspreekt. Porthos was geboren!

Let’s design!
Vanaf het moment dat zowel wij als de klant volledig achter de nieuwe huisstijl stonden, kon de make-over helemaal beginnen! We ontwierpen naamkaartjes, blocnotes, briefpapier, mappen, … en zorgden dat de nieuwe huisstijl er helemaal tot zijn recht kwam. Een totaalpakket, we love it!

Wil jij ook een nieuwe,
on point huisstijl?

Contacteer ons

Bekijk ook onze cases

Velusta
Avène
Het Brughuis
EG
Endress+Hauser
Kiddiecat
Lapperre
Lunestil
Porthos

Catclients

Zonder onze straffe en trouwe klanten stonden we natuurlijk nergens. Voor hen geven we elke dag weer het beste van onszelf.
If they grow, we grow!

Logo - EG Logo - Altrad Logo - IKEA Logo - Qualiphar Logo - Sipwell Logo - Van Mossel Logo - playmobil Logo - MRFG Logo - protime Logo - Laperre Logo - Care Logo - Atos