EG: Lunestil

EG: Lunestil

Product van het jaar, say what?!

EG lanceerde met Lunestil een voedingssupplement dat zorgt voor een goede nachtrust. Maar bij Copycat lagen we niet te slapen, integendeel! We waren erbij vanaf de lancering. En dat werd een echt succesverhaal. Lunestil werd ‘Product van het jaar’ in het eerste jaar na de lancering.

En we zijn natuurlijk best trots om daar een deel van uit te maken. Hoe we dat deden? We zorgden voor het ontwerp en de productie van de eerste display en de vitrinestickers. Om het ‘Product van het jaar’ nog wat meer in de verf te zetten, maakten we stickertjes die apothekers dan op de verpakkingen konden kleven.

Vullen, vullen en nog meer vullen
Naast al het creatieve werk steken we de handen ook maar al te graag uit de mouwen. Om Lunestil extra visibiliteit te geven, maakten we tafelstaanders met telkens een voorbeeld van de capsule in een glazen flaconnetje. En jawel, de glazen buisjes vulden we allemaal zelf!

EG: Lunestil EG: Lunestil EG: Lunestil

Hulp nodig bij jouw
productlancering?

Contacteer ons

Bekijk ook onze cases

Velusta
Avène
Het Brughuis
EG
Endress+Hauser
Kiddiecat
Lapperre
Lunestil
Porthos

Catclients

Zonder onze straffe en trouwe klanten stonden we natuurlijk nergens. Voor hen geven we elke dag weer het beste van onszelf.
If they grow, we grow!

Logo - EG Logo - Altrad Logo - IKEA Logo - Qualiphar Logo - Sipwell Logo - Van Mossel Logo - playmobil Logo - MRFG Logo - protime Logo - Laperre Logo - Care Logo - Atos