Het Brughuis

Het Brughuis

Een totaalconcept voor Het Brughuis

Het Brughuis is een sfeervolle bruine kroeg gelegen aan de Dijle in Mechelen. De bierkenners onder ons kennen hun eigen Brughuis speciaalbieren misschien wel. Maar, euhm… Vooraleer we wegdromen van al dat bier, komen we nog even ter zake.

Copycat maakte van Het Brughuis een echt totaalconcept. We love it! We maakten een naambord dat nu boven de inkomdeur van het café en de brouwerij hangt. De ramen kregen de gepaste belettering en voor op de muren in het café zelf zorgden we voor metalen platen.

Bier en koers!
Oké, we kunnen niet anders dan even terug te komen op het bier. Bij speciaalbieren horen natuurlijk ook speciale etiketten. Die ontwierpen we zelf, net als de trays waarin de bierflesjes verpakt worden. Wie bier zegt, zegt ook… koers! Of dan toch de wielertoeristen. Om het totaalplaatje helemaal compleet te maken, ontwierpen we een on point fietstenue voor de fietsploeg van het café.

Het Brughuis
Het Brughuis Het Brughuis Het Brughuis Het Brughuis

Wil jij je merk
in de kijker zetten?

Contacteer ons

Bekijk ook onze cases

Velusta
Avène
Het Brughuis
EG
Endress+Hauser
Kiddiecat
Lapperre
Lunestil
Porthos

Catclients

Zonder onze straffe en trouwe klanten stonden we natuurlijk nergens. Voor hen geven we elke dag weer het beste van onszelf.
If they grow, we grow!

Logo - EG Logo - Altrad Logo - IKEA Logo - Qualiphar Logo - Sipwell Logo - Van Mossel Logo - playmobil Logo - MRFG Logo - protime Logo - Laperre Logo - Care Logo - Atos